Vizsgálatok

Proktológia

Végbél és vastagbél rákszűréssel, végbéltáji panaszok vizsgálatával és kezelésével foglalkozunk. Feladataink közé tartozik az operált betegek után-követése is. 30 éves szakmai gyakorlattal végezzük az anoszkópiát, rektoszkópiát, kolonoszkópiát, polypektómiát, valamint az ambuláns proktológiai beavatkozásokat: aranyerek gumi gyűrűzését, szklerotizálását, a fisszúrák kezelését, sebek kötözését.

Sebészeti konzultáció után előjegyezzük betegeinket a legkorszerűbb laparoszkópos vastagbél és végbél műtétekre, melyeket a SOTE I. számú Sebészeti Klinikáján vagy a Szent János Kórház sebészeti osztályán végzünk.

A daganatok sebészete mellett az általános sebészeti kórképek ( például: epehólyag kövesség, sérvek, emlő elváltozások, strumák, stb ) sebészeti kezelélésre is mód van. A proktológiai kórképek közül az aranyér, végbél-nyálkahártya előesés, végbél sipoly műtéti megoldásával is foglalkozunk. Krónikus kismedencei fájdalom szindrómában szenvedő nőbetegek proktológiai kivizsgálását is végezzük.

Kapcsolódó orvosok

Foglaljon időpontot egyszerűen, gyorsan, online!

Töltse ki vastagbélrák rizikótesztünket.

Tudja meg, hogy Önnél mekkora a kockázata a vastagbélrák kialakulásának!

Szakterületek

Elérhetőségek

Professional Orvosi Kft.

1037 Budapest, Bécsi út 85 (Nagyszombat u. sarok), IV. em.1. (szemben az Amfiteátrummal)

Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya.

+36 1 317 0631
+36 20 951 1615

info@professionalrendelo.hu

Nyitvatartás: Hétfő – Péntek 8:00 – 20:00